Anbefalinger som varmer

…og i all beskjedenhet elsker vi skryt og hyggelige tilbakemeldinger. Tusen takk.

Vi heier på deg! Vi er klare til å gi deg gode råd, tips og en konkret handlingsplan slik at du effektivt kan nå dine mål. Riktignok er det du som må gjøre jobben, men med vår veiledning og oppfølging vil veien bli lettere. Ikke bare har du noen som heier på deg, men du har også noen som kan holde deg i ørene. Du slipper omveier hvor du mister motivasjonen og opplever mangel på resultater. Hvis du er klar til å starte eller restarte på din livsstilsreise og vil komme i mål på raskest og den mest behagelige måten, anbefaler vi at du sjekker ut vår butikk og vårt KICKSTART SUKSESS program.

Mette har fått supre resultater med lavkarbo:

Dette passet for meg fordi jeg følte meg sett av Linn i denne store internettverden. Linn sine daglige tilbakemeldinger på SMS kom alltid når jeg trengte de som mest (tror hun er en liten trollkjerring..). Oppskriftene er gode, oversiktlige og lette å lage. Artiklene er informative og forstålige for oss vanlige dødlige. Prøv selv – du vil ikke angre.

Mette

“Lise” gikk ned 6 kg med keto og vår bok “Faste & Lavkarbo No. 1 Kickstart Suksess:
“Lise” vil være anonym, men ta kontakt hvis du vil ha kontakt med henne for en referansesjekk:

Ved hjelp av deres opplegg med ketokostplaner gikk jeg ned 6 kilo på 10 dager! Helt uvirkelig! Jeg levde jo veldig sunt fra før! Etter 3 måneder har jeg ikke gått opp igjen i vekt, og jeg har masse energi. Jeg sover til og med mindre og bedre, føler meg mer opplagt og vital 🙂

“Lise”

Hei:-)
Jeg ønsker å avslutte mitt kundeforhold nå. Har gått ned 36 kg og takker for bra opplegg og god hjelp:-)

Mvh Trine

Jeg er veldig fornøyd med tilbudet dere gir. Flott og nyttig med fagartikler i tillegg til kostplaner og gode oppskrifter – Også har jeg gått ned 6,5 kg på 5 uker 😄😄😄

Kristin
Eva Høst Jensen fra Kristiansand hadde stor nytte av vår hjelp:

Det er bare helt supert, det jeg mottar fra dere. Og det holder min motivasjon oppe. Dessuten trenger man bare DERE, der ut! 👍 Dere er de beste, så; STÅ PÅ!  Her får vi svar og hjelp, og i deres Univers, kan man finne lett frem 👍 Jeg har kikket litt på andre ting på nettet, før jeg kom til dere, og jeg kom aldri i gang, fordi det var bare rot….  Og jeg var enda mer i villrede! Nei, her får man svar på sine spørsmål. Og man kan stole på rådgivningen.Jeg blir mer og mer glad i det universet dere har skapt 😊Hilsen en meget takknemlig Eva på Lund 😉

“Bare en liten oppdatering: Gikk ned akkurat 10 kg (9,8) tom fredag 1 desember. 🙂 Jeg var veldig fornøyd med det.Foruten en bryllupsfest  og en gebursdag så hadde jeg ikke spist sukker siden 3 aug.Gledet meg til å spise en brødskive, men det ble ordentlig nedtur… den smakte utrolig kjedelig og tamt.. Takk så langt.”

Janne
 Merete: Enkelt å orientere seg, grundig innføring og mange gode oppskrifter

Det jeg liker ved VitamHelse er at det gir alle oss som bestandig har slanket oss, prøvd alt av dietter gjennom hele livet men ikke fått det til, et supergodt alternativ for å lykkes.  Nettsiden er oversiktlige og gjør at man enkelt orienterer seg. Du får en grundig innføring og det er enkelt å velge den metoden som passer best for deg. Det å få personlig oppfølging, særlig i begynnelsen, er helt supert og gir motivasjon og uvurderlig hjelp. Mange gode oppskrifter. Jeg er blitt veldig glad i mandelgrøten til frokost. Den er kjapp og enkel å lage, smaker godt og ligger lenge i magen så jeg ikke blir fort sulten. Jeg kan også anbefale kjøttmuffins og bounty hvis man trenger litt snacks.  

Merete

Takk for gode tips og matplaner, nå fortsetter reisa på egen hånd 😄

Mvh Ida Westerhus

Hei! Takk for gode råd og hjelp på veien til å bli kvitt søtsug og sukkeravhengighet 😊 Så mange flotte oppskrifter! Oversiktelig og lettvint å finne fram i 👍 Og ikke minst vil jeg si takk til deg for raske svar på Mail og melding når jeg har lurt på noe ❤️ Terningkast 6 til dere!

Elin

Om boka Faste- Nøkkelen til helse:“Jeg likte godt ordlyden og måten infoen gis i denne boken. Elsker at når jeg har lest ferdig føler jeg at jeg har fått mer kunnskap om emnet jeg søker, men også blir stimulert til å tenke/føle selv, henvises til annen littratur, blir oppfordret til å finne en variant som passer og virkelig kjenne etter selv. Veien blir liksom til mens en går 😊

Det er så lett å få servert ett fast opplegg å følge, for så når en ikke greier dette fordi det ikke passer hver enkelt, så får vi en dårlig mestringsfølelse. Ikke fordi faste opplegg ikke er bra, for meg er det et nødvendig hjelpemiddel, men rom for feil og egne følelser er bra. Tror at om man skal formidle noe så viktig og oppfordre til en stor livsendring, er det viktig at de som mottar infoen faktisk blir stimulert til å tenke/føle selv får et eget forhold til framgangsmåten og ikke minst tar ansvar for egne endringer. 😊

Virker ikke en ting, så prøv noe annet.Takk for en flott skrevet bok 😊

Gry Kristin Havne

Om boka Faste og Lavkarbo No.1 Kickstart Suksess: Har lest Ketose Kickstart og mat/ ukeplaner. Skrevet ut mat /dagbok. Ble enda mere motivert etter mail fra deg. Har gått veldig greit i dag. Det sitter oppi hodet. Tusen takk for hjelpa jeg har fått igjennom medlemskapet.

Oddrun
May Cattherin er fornøyd med informasjonen hun har fått av oss:

Et kosthold med mindre karbohydrater og mat laget fra bunnen av, med ekte og naturlige råvarer gjør underverker for min trivsel i egen kropp og hverdag! Når man kjemper “mot strømmen” av folk som tror at sunn og normal mat kommer i poser og har lange ingredienslister, er det godt å stå sammen med andre som også opplever en forbedret hverdag med et mer naturlig kosthold. Det får man her, sammen med gode tips og oppskrifter. 

May Catherin

Mange har klart det. Det er ikke et liv i forsakelse og du trenger ikke å trene deg ihjel. Og man orker rett og slett ikke å ta  tak. Det er jo stor forskjell på oss. Noen vil bare bli kvitt litt mage og få mer energi, mens noen vil ned mange kilo. Vi kan hjelpe til med begge deler. Vi gir deg kart og kompass, slik at du kan ta den raskeste veien til mål. Få masse energi, spis deg slank og frisk. Flat mage trenger ikke å bare være en drøm.

Vårt Kickstart Suksess Program hjelper deg hele veien til mål. Vi har resultatsgaranti. Det betyr at hvis du etter to uker med å ha fulgt programmet ikke har merket noen resultater, så tar du kontakt med oss på mail. Du får gode oppskrifter og forklaringer på hvordan du skal gå frem. Les mer her: Kickstart Suksess!