Buffetmat
I dag deler jeg mine favorittretter på julebrunsjen :)
Noe av det jeg gleder meg mest til er disse godsakene:
Asparges med parmaskinke/ bacon
- Aioli
- Lavkarbobrød
- Salt lammelår
- Sylte, Amerikansk skinke og annet pålegg
- Eggerøre m/ røkelaks
- Ulike oster. Parmesan, Blåmuggost, osteball....
- Tomatpai på lavkarbobunn:
Paideig:
- 125 g mykt smør
- 100 g mandelmel
- 2 dl pofiber
- 1 stk egg
- salt
Bland mel og salt, kna inn smør og tilsett egget. Se an konsistensen om den er passe myk og grei og trykke ut. Hvis den er for myk kan du ta i litt mer mandel mel. Stek paibunnen på 225 grader i ca 10 min.
Selvsagt må jeg også ha Maldon havsalt og pepperkvern på bordet, sammen med en god sennep, en god, kaldpresset olivenolje, hjertesalat, en salatbolle og min favoritt balsamico eddik som du ser bilde av over her. Den er søt og syrlig og ikke sukkerfri. Men jeg bruker ikke mange dråpene, den er intens i smaken.