Laila kom i mål med keto og periodisk faste
Laila kom i mål med vår hjelp: Vi anbefalte keto og periodisk faste

Vi er veldig stolte og glade over å ha fulgt Laila over målstreken! Sist jeg fikk melding fra henne hadde hun har gått med dongribukse hver dag i 2 uker!

Laila slo målvekten sin ned i støvlene og ligger under den med en god margin. Hun har hatt en livsstilsreise som det står respekt av de siste årene. Mye har hun klart på egenhånd, men etter en lang og god innsats var hun rimelig lei og kom ikke i mål med resultatene. Hun tok kontakt. Vi var klare til å hjelpe henne over målstreken. Hun fikk individuell veiledning og konkrete tips som fikk det til å løsne:

LAILA: ENDELIG I MÅL!

“..Det første bildet som ga meg en oppvekker med tanke på hvor stor jeg var blitt. Itillegg til den ydmykelsen det var å oppdage at jeg kun passet EN bukse i skapet.Jeg har gått ned fra 87 kg til 68 kg og opp igjen til 70-72 kg. Her har jeg havnet på et platå hvor jeg har vært leeenge. Det viktigste er ikke å bli radmager men å holde meg STABIL. Å ha en fornøyd kropp. Ridebuksa har jeg enda og jeg lover det ser ganske annerledes ut nå – HURRA!!!

Idag viste vekta 65,8 kg!!! Dvs at jeg har gått ned 6,8 kg på kort tid 🙂  Jeg er så UTROLIG glad for at jeg endelig lykkes! At kroppen føles bedre enn noen sinne og at jeg endelig kan passe dongribuksene mine! Jeg planlegger å slutte med joggebukser den dagen vekta viser 65 kg. Da skal jeg begynne å gå med dongribukser på fritiden. Da er jeg klar for å vise frem mitt fantastiske resultat! Igjen; tusen takk for hjelpa underveis!” Laila, Kristiansand