Lavkarbo oppskriftshefte

Lavkarbo Oppskriftshefte

I en kort periode kan du nå laste ned ett av våre mange oppskriftshefter helt gratis 

Mat lagd fra bunnen av smaker bedre, gir gode næringsstoffer til kroppen din. Det tar ikke lengre tid å lage og vi har mange tips til en rask og effektiv matlaging. Våre oppskrifter har fokus på å gi kroppen stabil, langvarig energi som varer og  påvirker hormonene i kroppen din på en god måte. Vil du lese mer om vår matfilosofi? 

 

Vi har lyst til å gi deg inspirasjon og matglede. Du kan derfor nå, i en kort periode laste ned en av våre mange oppskriftshefter. Du kan trykke på den klikkbare innholdsfortegnelsen og komme direkte til oppskriftene som fenger deg mest. 

Vi liker best enkel mat som ikke tar for lang tid. Derfor lager vi ofte store porsjoner og spiser rester til lunsj dagen etterpå. Veldig praktisk, tidsbesparende, men også sunt. Da slipper du å gå i en felle med å spise for mye lavkarbobrødmat, og du slipper å spise kjedelig. 

Av praktiske hensyn er oppskriftsheftene våre delt opp etter dager. De kan brukes som en ordinær kostplan, selv om de ikke inneholder utregnet næringsinnhold. Et av våre viktigste prinsipper er å lære å lytte til magen. Du skal spise til du er passelig mett, og du skal kun spise når du er sulten. Periodisk faste, altså å hoppe over måltider er en perfekt måte å strukturere matplanen og timeplanen din på, samtidig som du ikke får et kalorioverskudd. Dette kan du lese mer om på forsiden vår. Det er altså ikke nødvendig å telle kalorier eller karbohydrater. Tvert i mot, så er det mange som ikke får resultater når de bruker denne tilnærmingsmåten. Dette kan du lese mer om i vår bestselgende bok, “Faste & Lavkarbo -No 1. Kickstart Suksess” hvis du vil lære mer om hvordan du kan optimalisere resultatene dine, både for en sunn vekt og helse. 

Vi har flere typer kurs framover. Send en e-post hvis dette er av interesse for deg. Vi har også kampanje på vårt StartKurs for en kort periode. Se våre kurs her

SammenKurs i Kristiansand m/ Anita Breivold

StartKurs e- post og Online + Bok "Faste & Lavkarbo No.1 Kickstart Suksess" + oppfølging
Kr 2799,- 6 ukers varighet. Så kr 49,- pr uke. Si opp når du vil- Ingen bindingstid
  • Komplett StartKurs, Inkl. Vita Univers medlemsportal i 6 uker (Verdi kr 549,-)
  • Få vår bestselgende bok i posten: "Faste & Lavkarbo- No 1. Kickstart Suksess" (Verdi kr 349,-)
  • 6 gruppemøter i Kristiansand. Fyll ut kartleggingsskjema som du får tilbakemelding på før start
  • MELD DIN INTERESSE: Send mail til post@vitaunivers.no
MELD DEG PÅ
Tags

Comments are closed