Samarbeid med Dr Maitii Österberg

Samarbeid med Dr Maitii Österberg

Visste du at overvekt og livsstilsykdommer kan påvirke mulighetene deres for å bli gravide?


 

Dr. Maitii Österberg er gynekolog. Hun er opptatt av sammenhengene mellom kosthold og helse og er overbevist om at veldig mange faktisk har en mulighet for en varig endring av kostholdet og med det vektnedgang, hvis man velger lavkarbo.  Les hennes perspektiv på kosthold og helse, og hennes tanker om vårt samarbeid:

 

Hei! Jeg heter Maitii Österberg og jobber som gynekolog i min egen klinikk i Fredrikstad, som er en privatklinikk.

 

På klinikken kommer jeg ofte i kontakt med pasienter som sliter med overvekt både psykisk og medisinsk. Jeg startet derfor for ca 15 år siden, et behandlingsteam, bestående av psykolog, fysioterapeut, allmennlege samt lege spesialisert i overvektsbehandling. Hovedvekten i opplegget var endringsprosessen for å oppnå varig livsstils endring, råd om kosthold og fysisk aktivitet.

 

Dessverre var det ikke noe av oss som den gang interesserte seg i lavkarbo kost.  Vi var alle påvirket fra utdanning, ”ernæringseksperter” og helsemyndigheter, hvilket kosthold som er mest ”sundt”. Etter hvert avsluttet vi arbeidet i hovedsak da det tok veldig mye tid og selv om flere hadde gode resultater, opplevde vi det ikke som optimalt.

 

For 1 ½ år siden begynte en av mine sekretærer, som da var overvektig, med lavkarbokost. Hun var da rimelig ”desperat” da hun ikke klarte å gå ned i vekt. Etter ca 4 mnd hadde hun gått ned 16 kg!! Var pigg og opplagd. Spiste masse god mat og var kjempefornøyd. Da begynte jeg å sette meg godt inn i dette kostholdet og jeg er nå overbevist om at lavkarbo er et kosthold som er mulig og leve med resten av livet. Jeg har nå lest veldig mye om dette, og føler at vi alle har blitt lurt ”trill rundt” av ”ernæringseksperter, forskere med personlig agende samt matvare industrien!

I mitt søkende etter informasjon kom jeg også over Vita Univers. Linn har gjort en kjempejobb med masse gode råd om motivasjon samt en mengde spennende oppskrifter.

Jeg gleder meg til å samarbeide med Linn, og med det også gi mine pasienter en mulighet til et ”lettere og sunnere” liv.

 

Maitii Österberg

Spesialist i generell kirurgi, gynekologi og fødselshjelp

 

 

 

Dr .Maitii Osterberg har sin klinikk i Fredrikstad.

 

I en vanlig konsultasjon inngår:

  • Gynekologisk rutinekontroll med celleprøve
  • Innvendig ultralydundersøkelse
  • Behandling og veiledning i overgangsalderen

 

Utredning og behandling av:
• Innsetting eller fjerning av spiral og P-stav
• Prevensjonsveiledning
• Kjønnssykdommer
• Blødningsforstyrrelser
• Hormonforstyrrelser
• Smertetilstander
• Inkontinens
• Din Doktor tilbyr også tidlig ultralydundersøkelse (innvendig) i graviditet før uke 13.

 

For mer informasjon om hennes klinikk:

lavkarbo gravid doktor ned i vekt mat for å bli gravid (2).jpg

http://www.dingyndoktor.no/info/

 

lavkarbo mat ketose mat ketose kostplaner lavkarbo kostplaner ketoseguiden.jpg

Spis maten som øker dine muligheter for å få en sunn livsstilsendring og som hjelper deg ned i vekt