Trykk på bildet for å komme til oppskriften: 

Mat lagd fra bunnen av smaker bedre, gir gode næringsstoffer til kroppen din. Det tar ikke lengre tid å lage og vi har mange tips til en rask og effektiv matlaging.

Våre oppskrifter er uten mel, sukker og gjær, fordi svært mange reagerer uheldig på disse ingrediensene. Våre oppskrifter har fokus på å gi kroppen stabil og langvarig energi som varer. Du unngår blodsukkersvingninger og du gjør det enklere for kroppen din å opprettholde en normal hormonbalanse. Maten du spiser påvirker nemlig hormonene i kroppen din.

 

Vi er mest opptatt av hverdagsmaten. Den skal være rask og enkel å lage og den skal smake godt for hele familien. Og alle skal bli mette og få en god energi.

Den enkleste måten å lage middag på som passer for alle i familien er å bruke rene ingredienser. Da er det enkelt å gjøre tilpasninger på sin egen tallerken. Det er helt naturlig at aktive barn spiser en potet eller to til middag. Og at mor spiser litt mindre kjøtt enn far, men gjerne spiser ekstra med grønnsaker. Ren mat er den enkleste måten å lage rask og sunn mat på. 

Vi elsker mat. Og av og til slår vi til med mer eksotiske varianter. Som Fathead Pizza. Eller Bakt butternut gresskar. Mat som pirrer nysgjerrigheten og gjør at vi strekker oss litt lengre på kjøkkenet er spennende når du har tid til det. Nysgjerrighet på mat og en åpenhet for å prøve noe nytt vil være til stor hjelp når du ønsker å endre livsstil.  Du bør spise mat som gir inspirasjon, glede, motivasjon og gode opplevelser. Samtidig som du vil merke at du får bedre helse. Dette er nøkkelen til en varig livsstilsendring. Du må finne en livsstil som du stortrives med og som det ikke er stress å holde.

 

Med våre kostholdsråd dropper du den solide og godt innarbeidede porsjonen med ris, pasta eller potet. Og du vil ikke savne dem lenge. Uten disse stivelsesrike matvarene oppnår du et mer stabilt blodsukker og jevnere energi. Du holder deg god og mett mye lengre, og du blir ikke like fort fysen på noe søtt.

Ved å lage maten din selv får du bedre kontroll over hva du faktisk spiser, fordi du ved å unngå den raffinerte industrimaten også unngår skjulte kilder til salt, sukker, konserveringsmidler og andre tilsetningsstoffer. Dermed legger du grunnlaget for en bedre helse og for økt overskudd i hverdagen.

Det er slettes ikke så vanskelig som du tror. Du må bare venne deg til at middagstallerkenen din ser litt annerledes ut. Du kan fremdeles fråtse i gode råvarer som alle typer fisk, fugl, kjøtt og skalldyr, og du kan virkelig la det bugne av sesongens friske grønnsaker som salat, agurk, tomat, kål, brokkoli, asparges, avocado, søtpotet, løk og så videre. Ja, til og med ekte smør, rømme, hjemmelagde sauser og dressinger hører hjemme i et naturlig kosthold.

Det kan riktig nok være litt uvant uten ris, potet og pasta til middag sånn til å begynne med. Men du lærer fort hvordan du kan tilberede fristende middagsretter og tilbehør. 

Vi vil gjerne hjelpe deg med å innarbeide gode rutiner i forbindelse med innkjøp og laging av mat. Da blir det langt enklere å spise både sunt, godt og variert. Vi har mange tips og råd for hvordan du skal klare dette i praksis.