Anitas bar i hjerter

Ingredienser
- 1 ss cocosa ekstra virgin
- 40 g mørk sjokolade 70%
- 1 ss kokosblomstsukker
- 20 g kokosmasse
- 20 g mandler
- 20 g hasselnøtter
- 20 g sesamfrø
- 10 g valnøtter
- 3 g stevia m/vanilje /karamell
- 1 g havsalt
- .
- 1stk= ca 5,2 g
Tid
17 min
Antall porsjoner
30
Oppskriften kommer fra Anita Breivold: www.helsevis.no
Slik gjør du
Bland de tørre ingrediensene. Smelt olje på svak varme og bland i søtning først deretter bland alt sammen.
Legg massen i hjerteformer av silikon eller bre ut på en plate. Lag da gjerne ruter med en kniv i massen slik at du kan kutte opp/ brekke av greie porsjoner når den er stivnet. Settes i kjøleskap til massen er stiv. Kan gjerne oppbevares i frysen.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 896,9 | kcal |
Proteiner | 16,3 | proteiner |
Fett | 75,0 | gram |
Karbohydrater | 43,6 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 29,9 | kcal |
Proteiner | 0,54 | proteiner |
Fett | 2,5 | gram |
Karbohydrater | 1,45 | gram |