Biff Stroganoff

Ingredienser
- 800 g oksekjøtt (mørbrad/flatbiff)
- 200 g sjampinjong
- 2 stk løk
- 6 dl kraft
- 2 stk rød paprika
- 3 dl fløte
- 2 dl rømme
- 2 ss tomatpuré
- 2 ts paprikapulver
- .
- tilbehør:
- 1 stk dampet blomkål
- .
- 1servering=330g
Tid
90 min
Antall porsjoner
10
Slik gjør du
Kutt flatbiffen i strimler og brun kjøttet i en gryte. Kutt løken og ha i gryten sammen med kjøttet til den blir myk. Tilsett tomatpurè og paprikapulveret, og la det frese litt. Hell på kraften og la det hele småkoke til kjøttet er mørt, ca 1 time.
Bland i fløte og rømme, og la koke litt før forstekt sopp og paprika has i. Smak til med salt og pepper. Dryss gjerne finhakket persille over til slutt.
Tips! Serveres gjerne sammen med dampet blomkål.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 2473,2 | kcal |
Proteiner | 220,4 | proteiner |
Fett | 136,3 | gram |
Karbohydrater | 75,5 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 247,32 | kcal |
Proteiner | 22,04 | proteiner |
Fett | 13,63 | gram |
Karbohydrater | 7,55 | gram |