Biffgryte

Biffgryte

Ingredienser

  • 800 g indrefilet
  • 2 dl kremfløte
  • 1 dl hakkede tomater hermetisk
  • 1 stk rød paprika
  • 1 ss smør
  • 1 ss frisk persille
  • 1 ss pepper
  • 2 ss salt
  • .
  • 1servering=250g

Tid

20 min


Antall porsjoner

5


Slik gjør du

Skjær kjøttet i terninger, så du får små minibiffer. Brun disse i smør på alle sider.

 

Stek paprika, hermetiske tomater i terninger sammen med pepper. Tilsett fløten og persille og kok i 10 min. Smak til med salt og pepper.


Legg minibiffene i sausen og varm forsiktig opp, må ikke koke. Strø på persille.

 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1840,7 kcal
Proteiner 176,9 proteiner
Fett 115,7 gram
Karbohydrater 19,3 gram
Pr. porsjon
Kalorier 368,14 kcal
Proteiner 35,38 proteiner
Fett 23,14 gram
Karbohydrater 3,86 gram