Biffgryte

Ingredienser
- 800 g indrefilet
- 2 dl kremfløte
- 1 dl hakkede tomater hermetisk
- 1 stk rød paprika
- 1 ss smør
- 1 ss frisk persille
- 1 ss pepper
- 2 ss salt
- .
- 1servering=250g
Tid
20 min
Antall porsjoner
5
Slik gjør du
Skjær kjøttet i terninger, så du får små minibiffer. Brun disse i smør på alle sider.
Stek paprika, hermetiske tomater i terninger sammen med pepper. Tilsett fløten og persille og kok i 10 min. Smak til med salt og pepper.
Legg minibiffene i sausen og varm forsiktig opp, må ikke koke. Strø på persille.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1840,7 | kcal |
Proteiner | 176,9 | proteiner |
Fett | 115,7 | gram |
Karbohydrater | 19,3 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 368,14 | kcal |
Proteiner | 35,38 | proteiner |
Fett | 23,14 | gram |
Karbohydrater | 3,86 | gram |