Bolognesesuppe

Bolognesesuppe

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 stk løk
  • 0.5 stk purreløk
  • 1 stk boks hakkede tomater
  • 2.5 dl fløte
  • 2 ss smør
  • 10 dl vann
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 0.5 stk rød chilipepper
  • 1 ss provence kryddermix

Tid

20 min


Antall porsjoner

4



Oppskriften kommer fra http://lavkarbotips.blogg.no/1348734866_deilig_bolognesesuppe.html


Slik gjør du

Kutt opp purreløk, løk og hvitløk i biter. Ta smør i en varm kjele, og putt oppi grønnsakene og stek dem blanke.

 

Fyll på med fløte og vann, kok dette i 10-15 minutter. Tilsett hakka tomater, og finn frem stavmikseren, kjør suppen til en jevn masse. Du kan sile den om du vil. Smak til med alt krydderet etter egen smak. Steik kjøttdeigen, ha den opp i suppen.

 

Nyt den som den er, du kan også tilsette forskjellige andre garnityrer på toppen. For eks en ss rømme, egg eller andre ting du liker.Lag den gjerne litt hot, det er som regel godt!

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1181,3 kcal
Proteiner 82,7 proteiner
Fett 76,7 gram
Karbohydrater 34,3 gram
Pr. porsjon
Kalorier 295,33 kcal
Proteiner 20,67 proteiner
Fett 19,17 gram
Karbohydrater 8,57 gram