Bolognesesuppe
Ingredienser
- 400 g kjøttdeig
- 1 stk løk
- 0.5 stk purreløk
- 1 stk boks hakkede tomater
- 2.5 dl fløte
- 2 ss smør
- 10 dl vann
- 2 stk hvitløksfedd
- 0.5 stk rød chilipepper
- 1 ss provence kryddermix
Tid
20 min
Antall porsjoner
4
Oppskriften kommer fra http://lavkarbotips.blogg.no/1348734866_deilig_bolognesesuppe.html
Slik gjør du
Kutt opp purreløk, løk og hvitløk i biter. Ta smør i en varm kjele, og putt oppi grønnsakene og stek dem blanke.
Fyll på med fløte og vann, kok dette i 10-15 minutter. Tilsett hakka tomater, og finn frem stavmikseren, kjør suppen til en jevn masse. Du kan sile den om du vil. Smak til med alt krydderet etter egen smak. Steik kjøttdeigen, ha den opp i suppen.
Nyt den som den er, du kan også tilsette forskjellige andre garnityrer på toppen. For eks en ss rømme, egg eller andre ting du liker.Lag den gjerne litt hot, det er som regel godt!
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1181,3 | kcal |
Proteiner | 82,7 | proteiner |
Fett | 76,7 | gram |
Karbohydrater | 34,3 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 295,33 | kcal |
Proteiner | 20,67 | proteiner |
Fett | 19,17 | gram |
Karbohydrater | 8,57 | gram |