Bringebær syltetøy
Ingredienser
- 400 g frosne bringebær
- 2 ss tagatesse
- 2 ts gelatin pulver eller 3-4 plater
Tid
20 min
Antall porsjoner
20
Slik gjør du
Kok opp frosne bringebær i ca 15 min med Tagatesse. Når det har kokt, men fortsatt varmt, rører du inn 1-2 ts gelatin pulver, eller gelatin plater som du har bløtelagt i kaldt vann i forkant. Rør godt til all gelatinen er løst opp.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 241,6 | kcal |
Proteiner | 6,1 | proteiner |
Fett | 0,4 | gram |
Karbohydrater | 55,9 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 12,08 | kcal |
Proteiner | 0,31 | proteiner |
Fett | 0,02 | gram |
Karbohydrater | 2,8 | gram |