Brokkolisalat

Brokkolisalat

Ingredienser

  • 1 stk brokkoli
  • 1 stk rødløk
  • 2 ts eddik
  • 2 dl seterrømme
  • 1 stk pose majones
  • 2 ts Tagatesse
  • salt
  • pepper
  • .
  • 1servering=145g

Tid

10 min


Antall porsjoner

6


Slik gjør du

Riv brokkolien på den grove siden av et råkostjern, eller kutt den opp i små butketter, alt etter hva slags tekstur du ønsker på salaten. Finhakk løken. 

 

Bland dressingen: Rømme, majones, Tagatesse, eddik og litt salt og pepper. Smak til.

 

Bland grønnsakene i dressingen. La gjerne dressingen hvile litt så smakene får satt seg, før servering. 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1681,1 kcal
Proteiner 20,1 proteiner
Fett 163,4 gram
Karbohydrater 31,3 gram
Pr. porsjon
Kalorier 280,18 kcal
Proteiner 3,35 proteiner
Fett 27,23 gram
Karbohydrater 5,22 gram