Brokkolisalat
Ingredienser
- 1 stk brokkoli
- 1 stk rødløk
- 2 ts eddik
- 2 dl seterrømme
- 1 stk pose majones
- 2 ts Tagatesse
- salt
- pepper
- .
- 1servering=145g
Tid
10 min
Antall porsjoner
6
Slik gjør du
Riv brokkolien på den grove siden av et råkostjern, eller kutt den opp i små butketter, alt etter hva slags tekstur du ønsker på salaten. Finhakk løken.
Bland dressingen: Rømme, majones, Tagatesse, eddik og litt salt og pepper. Smak til.
Bland grønnsakene i dressingen. La gjerne dressingen hvile litt så smakene får satt seg, før servering.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1681,1 | kcal |
Proteiner | 20,1 | proteiner |
Fett | 163,4 | gram |
Karbohydrater | 31,3 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 280,18 | kcal |
Proteiner | 3,35 | proteiner |
Fett | 27,23 | gram |
Karbohydrater | 5,22 | gram |