Buddha Bowl
Ingredienser
- 200 g hampfrø
- 70 g rå gulrot
- 150 g rå brokkoli
- 1 dl stilkselleri
- 30 g soltølrket tomat
- 1 stk tomat
- 1 ss pinjekjerner ristet
- 1 ss svarte sesamfrø
- 1 ss hvite sesamfrø
- .
- Dressing:
- 100 g agurk
- 15 stk pistasjnøtter
- 1 ts sitronsaft
- 1 ss olivenolje
- 1 ts himalayasalt
Tid
10min min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Hakk opp ingrediensene i passe størrelse.
Lag dressingen:
Hell dressingen i bunnen av en passe stor bolle. Fyll på ingrediensene og bland de godt sammen med dressingen.
Du kan lage mange spennende varianter av buddha bowl. Hent inspirasjon fra bilde og sett sammen din favoritt.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1351,7 | kcal |
Proteiner | 81,5 | proteiner |
Fett | 80,6 | gram |
Karbohydrater | 69,7 | gram |
Kostfiber | 12,5 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 337,92 | kcal |
Proteiner | 20,38 | proteiner |
Fett | 20,15 | gram |
Karbohydrater | 17,42 | gram |
Kostfiber | 3,12 | gram |