Cheddar pai

Ingredienser
- 500 g kjøttdeig
- 3 ss løkpulver
- 3 stk egg
- 160 g majones 1 pk
- 60 g kremfløte
- 250 g revet cheddarost
Tid
45 min
Antall porsjoner
6
Slik gjør du
Stek kjøttdeig. Bland i løkpulver og litt salt og pepper. Rør inn 3/4 del av osten, spar litt til å ha på toppen av paien. Hell kjøttdeigen over i en paiform eller lignende.
Bland sammen majones, fløte og egg sammen med litt salt og pepper. Bre blandingen ut over kjøttet og legg på resten av osten på toppen.
Stekes på 180 grader i 30-35 minutter eller til det bobler. La hvile i 10 minutter før servering.
Tips! Spis gjerne sammen med en salat med 1 ts vinaigrette eller basilikumsmajones til.
Da får du ett bedre forhold mellom protein og fett.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 3504,2 | kcal |
Proteiner | 125,4 | proteiner |
Fett | 317,7 | gram |
Karbohydrater | 34,7 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 584,03 | kcal |
Proteiner | 20,9 | proteiner |
Fett | 52,95 | gram |
Karbohydrater | 5,78 | gram |