Chiapudding m/Bringebær
Ingredienser
- 5 dl mandelmelk
- 125 g bringebær
- 3 ss kokosmasse
- 3 ss chiafrø
- 1 ts vailjepulver
Tid
30 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Mos bærene med en gaffel og rør inn vaniljepulver, kokosmasse, chiafrø og foretrukket melk. Vi har brukt usøtet mandelmelk i denne. Bland veldig godt og hell i en skål. Sett i kjøleskapet i minst 20 minutter. Den kan gjerne står 4-5 timer, eller over natten, da får du en stiv pudding. Topp med det du vil, for eksempel litt peanøttsmør og sitronmelisse og Sukrin Sirup. (Eller annen søtning ved behov)
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 752,4 | kcal |
Proteiner | 23,6 | proteiner |
Fett | 58,4 | gram |
Karbohydrater | 17,8 | gram |
Kostfiber | 24,8 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 188,1 | kcal |
Proteiner | 5,9 | proteiner |
Fett | 14,6 | gram |
Karbohydrater | 4,45 | gram |
Kostfiber | 6,2 | gram |
Relaterte oppskrifter
Chai - Chia pudding
30 min
Chiapudding m/fløte og blåbær
30 min
Chia grøt med kakao
30 min