Chili cheese
Ingredienser
- 0.5 stk chili
- 6 dl revet ost
- 3 dl kremost
- 2 stk egg
- 10 ss pofiber
Tid
180 min
Antall porsjoner
10
Slik gjør du
Bland sammen osten og chilien til en mix og form små boller. Legg dem på en tallerken dekket av bakepapir og sett dem i frysen i ca 2 timer.
Ha et egg i en skål og ha pofiber i en annen skål. Dypp de fryste ostebollene først i egg, rull dem så i pofiberet.
Legg dem så i en boks med lokk og bakepapir så de ikke setter seg fast i hverandre. Frys dem igjen, gjerne over natten og gjenta paneringen enda en gang. Etter den andre paneringen fryser du dem ned ca 4 timer til.
Friter dem i olje på 170 grader i ca 5 minutt.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 2101,0 | kcal |
Proteiner | 99,8 | proteiner |
Fett | 157,5 | gram |
Karbohydrater | 40 | gram |
Kostfiber | 60,2 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 210,1 | kcal |
Proteiner | 9,98 | proteiner |
Fett | 15,75 | gram |
Karbohydrater | 4 | gram |
Kostfiber | 6,02 | gram |