Chili Egg
Ingredienser
- 2 stk egg
- 2 ss majones
- 1 ts chiliolje
- cayenne pepper
- kanel
- .
- 1servering =160g
Tid
10 min
Antall porsjoner
1
Slik gjør du
Kok egg til det er hardkokt, ca 10 minutter. Avkjøl i kaldt vann. Del egget i biter.
Lag chilimajones:
Bland i en liten ts chiliolje, et ørlite (!) dryss kanel og en kvart ts cayenne pepper i majones. Rør rundt.
Tips! Bruk hjertesalat som wrap.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 447,7 | kcal |
Proteiner | 16,5 | proteiner |
Fett | 28,0 | gram |
Karbohydrater | 3,6 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 447,7 | kcal |
Proteiner | 16,5 | proteiner |
Fett | 28 | gram |
Karbohydrater | 3,6 | gram |