Coleslaw med egg
Ingredienser
- 0.5 stk hodekål, strimlet
- 7 stk hardkokte egg
- 95 g syltet ingefær, kuttet i mindre biter
- 3 stk eggeplommer (her tar du så mye du ønsker selv)
- 1 ss eddik
- 165 g majones (tilpass resten av ingrediensene slik at det blir passe tørt)
- 1 stk kapers, hakket
- krydder (F. eks persille, dill, purre, hvitløk)
- salt og pepper
Tid
20 min
Antall porsjoner
12
Slik gjør du
Kok eggene til de er hardkokte. Tilsett grovrevet kål og de andre ingrediensene. La gjerne smaken sette seg noen timer før servering, men det er ikke nødvendig.
Tips! Hvis du dropper egg, ingefær og kapers, så får du en god coleslaw ved å tilsette en dæsj sennep og strimlet rå løk.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 2445,7 | kcal |
Proteiner | 79,4 | proteiner |
Fett | 194,3 | gram |
Karbohydrater | 97,5 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 203,81 | kcal |
Proteiner | 6,62 | proteiner |
Fett | 16,19 | gram |
Karbohydrater | 8,12 | gram |