Eggerøre
Ingredienser
- 4 stk egg
- 2 ss fløte
- 2 ss vann
- 10 g smør
- 5 g gressløk
Tid
10 min
Antall porsjoner
2
Slik gjør du
Visp sammen egg, bland i vann og fløte. Tilsett hakket gressløk, tørket eller fersk.
Den blir best hvis du steker den på svak varme i smør eller annet fett. For å få en saftig eggerøre trekker du pannen av platen rett før eggemassen har stivnet, den vil stivne på ettervarmen.
Tips! Eggerøren vil få en annen smaksnyanse hvis du bruker et annet stekefett. f.eks kan du steke i kokosfett eller setersmør. Varier gjerne gressløk med oregano, timian, annet krydder eller krydderoljer over.
Visste du at?
.... Denne kan du fint lage paleo ved å bruke kokosfett til å steke i, og bruk vann i stedet for fløte.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 451,5 | kcal |
Proteiner | 29,5 | proteiner |
Fett | 36,2 | gram |
Karbohydrater | 1,8 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 225,75 | kcal |
Proteiner | 14,75 | proteiner |
Fett | 18,1 | gram |
Karbohydrater | 0,9 | gram |