Eggerøre

Eggerøre

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 2 ss fløte
  • 2 ss vann
  • 10 g smør
  • 5 g gressløk

Tid

10 min


Antall porsjoner

2


Slik gjør du

Visp sammen egg, bland i vann og fløte. Tilsett hakket gressløk, tørket eller fersk.

Den blir best hvis du steker den på svak varme i smør eller annet fett. For å få en saftig eggerøre trekker du pannen av platen rett før eggemassen har stivnet, den vil stivne på ettervarmen. 

 

Tips! Eggerøren vil få en annen smaksnyanse hvis du bruker et annet stekefett. f.eks kan du steke i kokosfett eller setersmør. Varier gjerne gressløk med oregano, timian, annet krydder eller krydderoljer over. 

 

Visste du at?

.... Denne kan du fint lage paleo ved å bruke kokosfett til å steke i, og bruk vann i stedet for fløte.




Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 451,5 kcal
Proteiner 29,5 proteiner
Fett 36,2 gram
Karbohydrater 1,8 gram
Pr. porsjon
Kalorier 225,75 kcal
Proteiner 14,75 proteiner
Fett 18,1 gram
Karbohydrater 0,9 gram