Eggesalat
Ingredienser
- 6 stk egg
- 1 dl creme fraiche
- 1 dl majones
- 2 ss sennep
- 3 ss purre/vårløk
Tid
15 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Hardkok eggene ( ca 10 minutter) og skyll dem i kaldt vann. Del eggene først i skiver og så i biter. Bland sammen de andre ingrediensene, og rør inn eggebitene.
Smak til med salt og grovkvernet pepper, litt sitron eller 1 liten dæsj eddik. Det er også godt med hvit pepper i.
Tips! Spis eggesalaten i en wrap av hjertesalat.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1542,0 | kcal |
Proteiner | 49,1 | proteiner |
Fett | 149,4 | gram |
Karbohydrater | 9,6 | gram |
Kostfiber | 0,4 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 385,5 | kcal |
Proteiner | 12,27 | proteiner |
Fett | 37,35 | gram |
Karbohydrater | 2,4 | gram |
Kostfiber | 0,1 | gram |