Enkel osteomelett
Ingredienser
- 2 stk egg
- 10 g revet cheddar ost
- 0.5 ss olivenolje
Tid
10 min
Antall porsjoner
1
Slik gjør du
Knekk eggene i en bolle, ta på salt og pepper og rør godt. Varm opp en liten stekepanne på svak varme. Rasp osten og sett til siden.
Tilsett 0,5 ss olivenolje i stekepannen og hell i eggemassen. Vend på stekepannen fram til eggemassen er jevn i pannen. Bruk gjerne en gaffel i tillegg.
Når omeletten begynner å stivne, men fortsatt har litt rå eggemasse på toppen, strør du på osten. Bruk en stekespade for å brette omeletten. Når den begynner å bli gylden på undersiden er den ferdig.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 247,5 | kcal |
Proteiner | 16,7 | proteiner |
Fett | 19,9 | gram |
Karbohydrater | 0,5 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 247,5 | kcal |
Proteiner | 16,7 | proteiner |
Fett | 19,9 | gram |
Karbohydrater | 0,5 | gram |