Entrecote m/ tilbehør
Ingredienser
- 1 stk entrecote (170g)
- 1 ss smør
- 1 stk vårløk
- 50 g rød paprika 4-5 ringer
- 70 g squash
Tid
30 min
Antall porsjoner
2
Oppskriften kommer fra www.lavkarbotips.net
Slik gjør du
La kjøttet bli romtemperert ved å ta det ut av kjøleskapet minst en halv time før bruk. Kutt opp skiver av squash, skiver av paprika og en vårløk.
Varm stekepanna og "svi" kjøttet på høy temperatur. Skru ned varmen og la pannen kjøle seg ned litt før du steiker kjøttet på middels varme. Ta i 1 ss smør.
La biffen steike ca et par minutter på begge sider. La så kjøttet hvile så kjøttsafta får satt seg.
Mens kjøttet hviler steiker du grønnsakene: Først squash skivene til de er fine og brune på hver side. Så varmer du vårløken og paprikaen til slutt.
Tips! Server gjerne toppet med deilig hjemmelaget dressing!
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 474,4 | kcal |
Proteiner | 36,7 | proteiner |
Fett | 34,0 | gram |
Karbohydrater | 4,5 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 237,2 | kcal |
Proteiner | 18,35 | proteiner |
Fett | 17 | gram |
Karbohydrater | 2,25 | gram |