Epledessert
Ingredienser
- 2 stk epler
- 2 ss kesam vanilje
- 1 ss sukrin
- 6 stk mandler
- 2 ts kanel
Tid
25 min
Antall porsjoner
2
Slik gjør du
Del to epler i båter og legg dem i en ildfast form. Dryss over mandler, kanel og sukrin. Stek eplene ved 200 grader i 15-20 minutter. Serveres med vaniljekesam.
Visste du at?
.... Denne oppskriften er veldig egnet på Paleo hvis du bytter ut kesam med stivpisket kokoskrem.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 226,1 | kcal |
Proteiner | 4,5 | proteiner |
Fett | 6,7 | gram |
Karbohydrater | 32,2 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 113,05 | kcal |
Proteiner | 2,25 | proteiner |
Fett | 3,35 | gram |
Karbohydrater | 16,1 | gram |