estragonmajones
Ingredienser
- 1 stk eggeplomme
- 2 ss estragon
- 0.5 ts dijon sennep
- 2 dl olivenolje
- salt og pepper
Tid
10 min
Antall porsjoner
10
Slik gjør du
I denne oppskriften kan du bruke fersk, finhakket estragon, syltet eller tørket. Hvis du bruker tørket urt så vær obs på at den vil gi mindre smak. En blanding av ulike typer er veldig godt.
Alt utenom oljen piskes i ett minutt. Tilsett oljen under piskingen, først dråpevis, så i en tynn stråle. Majonesen skal være glatt og tykk.
Smak til med salt og pepper.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1677,8 | kcal |
Proteiner | 4,2 | proteiner |
Fett | 183,7 | gram |
Karbohydrater | 1,7 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 167,78 | kcal |
Proteiner | 0,42 | proteiner |
Fett | 18,37 | gram |
Karbohydrater | 0,17 | gram |