Estragonsaus
Ingredienser
- 1 dl kremfløte
- 3 ss creme fraiche
- 50 g smør
- 1 ss estragon fersk smaker best
- Juster sausen med vann hvis nødvendig
Tid
8 min
Antall porsjoner
2
Slik gjør du
Smelt smøret i stekepanne til det blir litt brunt. Ha i creme fraiche og rør godt. Hell så på fløte og rør. La det koke litt før du strør på estragon.
Tips! Det er mest smak i ferske urter. Smaker nydelig til kylling og fugl.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 947,2 | kcal |
Proteiner | 4,0 | proteiner |
Fett | 101,1 | gram |
Karbohydrater | 5,7 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 473,6 | kcal |
Proteiner | 2 | proteiner |
Fett | 50,55 | gram |
Karbohydrater | 2,85 | gram |