Festfin blomkål
Ingredienser
- 1 stk blomkål
- 125 g sjampinjong
- 3 ss valnøttolje (eller annen god olje med smak)
- 2 ss frisk persille
- 1 ss pepper
- 2 ts salt
Tid
15 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Kok blomkålen hel i lettsaltet vann. Skjær sjampinjongen i skiver. Stekes i smør, tilsett olje og hakkede valnøtter, og smak til med salt og pepper.
Legg blomkålen på tallerken og hell over sopp og valnøtter. Dryss finhakket persille over.
Tips! Valnøttolje kan byttes med annen god olje.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 298,7 | kcal |
Proteiner | 16,4 | proteiner |
Fett | 17,0 | gram |
Karbohydrater | 12,6 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 74,68 | kcal |
Proteiner | 4,1 | proteiner |
Fett | 4,25 | gram |
Karbohydrater | 3,15 | gram |