finnbiff
Ingredienser
- 1 kg frossen finnbiff/reinskav
- 2 stk store bokser med sjampinjong
- 2 stk creme fraiche bokser
- 50 g tine smør
- 4 ss oksefond/ oksekraft
- 20 stk einebær
- 4 ss tyttebær
- 1 ss agavesirup (Alternativt sukrinsirup)
- 3 ts salt
- 1 ts sort pepper
- .
- 1servering=220g
Tid
60 min
Antall porsjoner
10
Oppskriften kommer fra http://gryslavkarbo.blogspot.no/search?q=finnbiff
Slik gjør du
Stek finnbiffen i ei varm panne med smør. Brun 1/6 av kjøttet av gangen. Ha det så i ei stor gryte.
Tilsett Creme fraiche, sopp og tyttebær. Ha i einebærene, sirup, fond, salt og pepper. Kok ut panna i ca 2 dl vann og ha det også i.
Nå skal finnbiffen småkoke i ca 30 min. Knus einebærene./ 1 ts pepper (smak til)
Serveres med revet hodekål, blomkålmos eller rosenkål.. Tyttebær kan røres med sukrin eller annet søtningsmiddel.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 3747,3 | kcal |
Proteiner | 255,4 | proteiner |
Fett | 275,0 | gram |
Karbohydrater | 50,3 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 374,73 | kcal |
Proteiner | 25,54 | proteiner |
Fett | 27,5 | gram |
Karbohydrater | 5,03 | gram |