Fylt paprika
Ingredienser
- 70 g kjøttdeig
- 2 båt hvitløk
- 1 stk rød paprika
- 1 stk sopp
- 1 ss rømme
- 1 ss smør
- 2 ss revet parmesan
- 2 stk skiver gulost
- ønskede krydder og urter
Tid
30 min
Antall porsjoner
2
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 225 grader.
Skjær av stilken og hele toppen av paprikaen, fjern frøene og det hvite på innsiden.
Hakk så opp sopp og hvitløk, og stek dem sammen med kjøttet i 1 ss med smør. Smak til med forskjellig krydder og urter, pepper og salt.
Fyll opp paprikaen, legg så et lag rømme (ca 1 ss), dryss over revet parmesan og topp det hele med hvitost. Strø gjerne litt krydder på toppen, smaker og lukter ekstra godt.
Stekes i ca 15 minutt, litt over midt i ovnen.
Visste du at?
....Hvis du dropper parmesan ost, så er dette en fin Paleo oppskrift. Bruk da næringsgjær i stedet.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 485,2 | kcal |
Proteiner | 28,3 | proteiner |
Fett | 36,7 | gram |
Karbohydrater | 8,2 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 242,6 | kcal |
Proteiner | 14,15 | proteiner |
Fett | 18,35 | gram |
Karbohydrater | 4,1 | gram |