Fylte biff-tomater
Ingredienser
- 4 stk bifftomater
- 4 stk egg
- 2 ss kremfløte
- 10 g jarlsberg ost
- 6 g ferskrevet parmesan
- ferskrevet muskattnøtt
- salt og pepper
Tid
45 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Skjær et lokk av tomatene og ta ut frø og skillevegger. Snu dem opp-ned så all væske renner ut.
Visp sammen egg og fløte og smak til med ferskrevet muskattnøtt, salt og pepper. Ha i Jarlsbergost og ferskrevet parmesan. Fordel eggemassen i tomatene. Sett dem i et ildfast fat med "lokkene" ved siden av og bak dem midt i ovnen til eggene har stivnet.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 594,3 | kcal |
Proteiner | 38,6 | proteiner |
Fett | 38,7 | gram |
Karbohydrater | 17,7 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 148,57 | kcal |
Proteiner | 9,65 | proteiner |
Fett | 9,68 | gram |
Karbohydrater | 4,43 | gram |