grilla grønnsaksrett
Ingredienser
- 285 g Squash (1 stk)
- 200 g Sjampinjong
- 200 g rødløk
- 100 g rød paprika
- 100 g gul paprika
- 100 g cherrytomater
- 40 g smør
- krydder
- sølvfolie
- .
- 4 stk egg til servering
- 2 ss god kaldpresset olivenolje som dressing
Tid
30 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Kutt opp grønnsakene i passe store biter.
Ta på krydder. f.eks.: 1 ts løkpulver, 1 ts paprikakrydder, 1 ts hvitløkspulver, salt, pepper og urter etter smak.
Pakk grønnsakene inn i folie sammen med smør og ta på krydder.
Legg pakken på en varm grill og bak til de er møre, ca 15 minutter avhengig av hvor store biter du kuttet dem i.
Serveres sammen med hardkokte egg i biter god, kaldpresset olivenolje.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1265 | kcal |
Proteiner | 42,9 | proteiner |
Fett | 43,9 | gram |
Karbohydrater | 29,7 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 316,25 | kcal |
Proteiner | 10,73 | proteiner |
Fett | 10,98 | gram |
Karbohydrater | 7,43 | gram |