Tips! Server bøffene med salat og stekt løk, på en lavkarbo brødskive hvis du spiser dette. Tradisjonelt dansk tilbehør er rødbeter, syltede agurker og kapers.
30 min
6
Du bestemmer selv hvordan du steker hakkebøf, rå, medium eller gjennomstekt.
La kjøttdeigen få romtemperatur. Kna sammen kjøttdeig, salt og pepper. Del kjøttdeigen opp i 4 tykke bøffer som stekes på middels varme, 5 minutter på hver side.
Bøffene kan godt være rosa inni.
Kutt opp løken og la den surre med olje i pannen. Når løken faller sammen tilsettes salt og pepper.
....man skal være veldig forsiktig med å spise rå kjøttdeig. Da bør du heller bruke rent oksekjøtt. Kjøttdeig av svin kan ikke brukes rå.
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1063,5 | kcal |
Proteiner | 116,1 | proteiner |
Fett | 61,1 | gram |
Karbohydrater | 10,1 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 177,25 | kcal |
Proteiner | 19,35 | proteiner |
Fett | 10,18 | gram |
Karbohydrater | 1,68 | gram |