Hamburger
Ingredienser
- 300 g kjøttdeig
- 1 ts hvitløkpulver
- 1 ts chilipulver
- 1 ts salt
- .
- Tilbehør:
- 4 stk skivet cheddarost
- 4 stk stekt bacon
- 2 stk store tomatskiver
- 2 stk tynne skiver løk
- 8 stk blad med hjertesalat
Tid
20 min
Antall porsjoner
2
Slik gjør du
Lag farse av kjøttdeig, salt og krydder. Form den til to boller som du presser flate. La hamburgeren romtempereres før steking, da mister du ikke så mye kjøttsaft.
Legg på osten på slutten av steketiden. Legg burgeren i hjertesalat. Mekk den ferdig med stekte baconskiver, og tilbehør.
Kan kombineres med hjemmelaget, ketchup, Sennep, syltet agurk
Tips! Smaker knallgodt på en ostebolle og ei skive rødløk.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 983,8 | kcal |
Proteiner | 48,1 | proteiner |
Fett | 79,2 | gram |
Karbohydrater | 18,4 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 491,9 | kcal |
Proteiner | 24,05 | proteiner |
Fett | 39,6 | gram |
Karbohydrater | 9,2 | gram |