Hollandaise saus
Ingredienser
- 1.2 dl ghee
- 3 stk eggeplommer
- 1 ss sitronsaft
- 0.5 ts havsalt
- 0.12 ts paprikakrydder
- litt pepper
Tid
15 min
Antall porsjoner
3
Slik gjør du
Ha eggeplommene, sitronsaft, havsalt, paprikakrydder og pepper i en blender og mix i ca 10 sekunder.
Sett blenderen på medium hastighet og langsomt hell i ghee.
Varm opp sausen forsiktig i en gryte. Når den er tykk er den ferdig.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 944,7 | kcal |
Proteiner | 9,7 | proteiner |
Fett | 105,6 | gram |
Karbohydrater | 1,7 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 314,9 | kcal |
Proteiner | 3,23 | proteiner |
Fett | 35,2 | gram |
Karbohydrater | 0,57 | gram |