Hollandaise saus

Hollandaise saus

Ingredienser

  • 1.2 dl ghee
  • 3 stk eggeplommer
  • 1 ss sitronsaft
  • 0.5 ts havsalt
  • 0.12 ts paprikakrydder
  • litt pepper

Tid

15 min


Antall porsjoner

3


Slik gjør du

Ha eggeplommene, sitronsaft, havsalt, paprikakrydder og pepper i en blender og mix i ca 10 sekunder.

 

Sett blenderen på medium hastighet og langsomt hell i ghee.

 

Varm opp sausen forsiktig i en gryte. Når den er tykk er den ferdig. 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 944,7 kcal
Proteiner 9,7 proteiner
Fett 105,6 gram
Karbohydrater 1,7 gram
Pr. porsjon
Kalorier 314,9 kcal
Proteiner 3,23 proteiner
Fett 35,2 gram
Karbohydrater 0,57 gram