Indrefilet m/norzola

Indrefilet m/norzola

Ingredienser

  • 600 g indrefilet
  • 220 g norzola blåmuggost
  • .
  • Til saus:
  • 1 stk løk
  • 1 dl alkoholfri hvitvin
  • 2 dl kjøttkraft
  • 2 dl kremfløte
  • 3 ss ekte smør
  • 10 g frisk timian
  • 2 ts grovmalt pepper
  • 2 ts salt

Tid

30 min


Antall porsjoner

8


Slik gjør du

La biffen hvile i romtemperatur til den er temperert.

 

Skjær en liten lomme i biffen midt på siden, legg inn en skive norzolaost.

Biffen stekes medium stekt, til blodet begynner å piple på hver side, avhengig av hvor tykke de er (ca 3-4 min på hver side).


Fres løken blank i smør, tilsett hvitvin og kok inn til en tredjedel. Tilsett kraft og kok inn til det halve, tilsett så fløten og kok i 5 min.

Smak til med salt og pepper og tilsett eventeull rester av osten og frisk timian.

 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2688,7 kcal
Proteiner 173,5 proteiner
Fett 208,5 gram
Karbohydrater 27,6 gram
Pr. porsjon
Kalorier 336,09 kcal
Proteiner 21,69 proteiner
Fett 26,06 gram
Karbohydrater 3,45 gram