Indrefilet m/norzola
Ingredienser
- 600 g indrefilet
- 220 g norzola blåmuggost
- .
- Til saus:
- 1 stk løk
- 1 dl alkoholfri hvitvin
- 2 dl kjøttkraft
- 2 dl kremfløte
- 3 ss ekte smør
- 10 g frisk timian
- 2 ts grovmalt pepper
- 2 ts salt
Tid
30 min
Antall porsjoner
8
Slik gjør du
La biffen hvile i romtemperatur til den er temperert.
Skjær en liten lomme i biffen midt på siden, legg inn en skive norzolaost.
Biffen stekes medium stekt, til blodet begynner å piple på hver side, avhengig av hvor tykke de er (ca 3-4 min på hver side).
Fres løken blank i smør, tilsett hvitvin og kok inn til en tredjedel. Tilsett kraft og kok inn til det halve, tilsett så fløten og kok i 5 min.
Smak til med salt og pepper og tilsett eventeull rester av osten og frisk timian.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 2688,7 | kcal |
Proteiner | 173,5 | proteiner |
Fett | 208,5 | gram |
Karbohydrater | 27,6 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 336,09 | kcal |
Proteiner | 21,69 | proteiner |
Fett | 26,06 | gram |
Karbohydrater | 3,45 | gram |