Irenes Sjokoladekos
Ingredienser
- 200 g kremost naturell
- 100 g sjokolade sukkerfri
- 3 dl kremfløte
- 2 ss kaffe
- 1 ts vanilje ekstrakt
Tid
15 min min
Antall porsjoner
6
Slik gjør du
Pisk sammen kremfløte og naturell kremost. Smelt sjokoladen på lav varme sammen med kaffe. Ha i vaniljeekstrakt.
Bland sjokoladeblandingen med kremen når det er litt avkjølt. Fordel desserten i porsjonsglass og sett dem i kjøleskapet til avkjøling.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1901,5 | kcal |
Proteiner | 27,9 | proteiner |
Fett | 177,0 | gram |
Karbohydrater | 65,8 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 316,92 | kcal |
Proteiner | 4,65 | proteiner |
Fett | 29,5 | gram |
Karbohydrater | 10,97 | gram |