Kålruletter
Ingredienser
- 400 g kjøttdeig
- 1 stk egg
- 3 dl kraft (evt vann om du ikke har kraft)
- 10 stk kål blader
- ts muskat
- ts ingefær
- ts salt
Tid
45 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Miks kjøtt, egg og krydder godt i en kjøkkenmaskin.
Skyll kålbladene og legg i kokende vann i ca ett minutt før de avkjøles litt. Dette gjør bladene myke å jobbe med. Skjær vekk den tykkeste delen av stilken.
Legg en klatt kjøtt på bladet og pakk inn kjøttet med bladet. eg rullet og pakket inn på sidene. Legg dem i en ildfast form. Hell så kraft over og legg folie eller lokk over formen. Stekes i ca 30 min på 200 grader.
Tips! Oppskriften gir ca 10 stk
Visste du at?
.... Spis kålrulletene med fett tilbehør slik at du får et riktig sammensatt lavkarbomåltid.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 953,3 | kcal |
Proteiner | 86,0 | proteiner |
Fett | 59,6 | gram |
Karbohydrater | 17,3 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 238,32 | kcal |
Proteiner | 21,5 | proteiner |
Fett | 14,9 | gram |
Karbohydrater | 4,32 | gram |