Kålstuing
Ingredienser
- 1 stk hodekål
- .
- dressing:
- 1 stk boks kremfløte
- 60 g kavli baconost
- salt og pepper
- 1 servering= 160 g
Tid
30 min
Antall porsjoner
8
Slik gjør du
Start med å koke inn kremfløten. Det tar litt tid, men det er verdt det. Du skal koke den inn til den blir til en konsistens som litt tykk saus.
Stek kålen samtidig på middels varme. Smak på kålen og kjenn sånn om den er ferdig, da begynner den å bli myk. Smak til kålen med salt pepper.
Nå fløten er innkokt tar du ca en halv tube med baconost fra kavli oppi fløten. Smak også til fløten til med salt og pepper.
Om det blir mye veske i kålen etter steikingen kan du sile dette av, så ikke kålstuingen blir for tynn. Når dette er klart tar du og blander alt sammen.
Tips! Kålstuingen smaker skikkelig digg sammen med kjøttkaker. Men du kan jo også bruke dette tilbehøret til alle salgs typer kjøtt.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1530,3 | kcal |
Proteiner | 42,2 | proteiner |
Fett | 122,2 | gram |
Karbohydrater | 62,3 | gram |
Kostfiber | 26 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 191,29 | kcal |
Proteiner | 5,28 | proteiner |
Fett | 15,27 | gram |
Karbohydrater | 7,79 | gram |
Kostfiber | 3,25 | gram |