Kålstuing

Kålstuing

Ingredienser

  • 1 stk hodekål
  • .
  • dressing:
  • 1 stk boks kremfløte
  • 60 g kavli baconost
  • salt og pepper
  • 1 servering= 160 g

Tid

30 min


Antall porsjoner

8


Slik gjør du

Start med å koke inn kremfløten. Det tar litt tid, men det er verdt det. Du skal koke den inn til den blir til en konsistens som litt tykk saus. 

 

Stek kålen samtidig på middels varme. Smak på kålen og kjenn sånn om den er ferdig, da begynner den å bli myk. Smak til kålen med salt pepper. 

 

Nå fløten er innkokt tar du ca en halv tube med baconost fra kavli oppi fløten. Smak også til fløten til med salt og pepper.

 

Om det blir mye veske i kålen etter steikingen kan du sile dette av, så ikke kålstuingen blir for tynn. Når dette er klart tar du og blander alt sammen.

 

Tips! Kålstuingen smaker skikkelig digg sammen med kjøttkaker. Men du kan jo også bruke dette tilbehøret til  alle salgs typer kjøtt. 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1530,3 kcal
Proteiner 42,2 proteiner
Fett 122,2 gram
Karbohydrater 62,3 gram
Kostfiber 26 gram
Pr. porsjon
Kalorier 191,29 kcal
Proteiner 5,28 proteiner
Fett 15,27 gram
Karbohydrater 7,79 gram
Kostfiber 3,25 gram