Klementindigg
Ingredienser
- 4 stk Klementiner
- 4 ss Vann
- 1 ss Sukrin
- 1 ss Sitronsaft
Tid
120 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Kutt av toppen på klementinene. Skrap ut innmaten med en skje. Ha klementininnmaten, vann, sukrin og sitronsaft i en blender.
Hell blandingen tilbake i klementinen, og sett dem i frysen.
Sett dem på benken en times tid før servering.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 121,3 | kcal |
Proteiner | 2,1 | proteiner |
Fett | 0,3 | gram |
Karbohydrater | 24,5 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 30,33 | kcal |
Proteiner | 0,52 | proteiner |
Fett | 0,08 | gram |
Karbohydrater | 6,12 | gram |