Kremet Fiskesaus

Kremet Fiskesaus

Ingredienser

  • 150 g creme fraiche
  • 150 g kremfløte
  • 1 ss ekte smør
  • 1 stk fiskebuljong terning
  • 1 ts pepper
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts salt
  • 1 ss fersk persille

Tid

15 min


Antall porsjoner

4


Slik gjør du

Smelt smør og fiskebuljongterning i en gryte. Tilsett fløte, paprika og Ccreme Fraiche. La sausen koke i 15 min.

Skvis i sitron og smak til med salt og pepper.

 

Tips! smaker nydelig til torskefilet. Legg gjerne fileten i en ildfastform sammen med sausen slik som på bildet, og bak den i ovnen på ca 150 grader, til fisken er ferdig. 

 

Visste du at?

.... Du bør selvfølgelig helst bruke ekte fiskekraft hvis du har dette, eller kjøpe Jaccobs ferdige. Juster mengden med fløte  slik at du synes sausen blir passelig tykk.

 

 Hvis du bruker buljong, bør den helst være økologisk og av god kvalitet. 


Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1181,1 kcal
Proteiner 9,7 proteiner
Fett 121,0 gram
Karbohydrater 13 gram
Pr. porsjon
Kalorier 295,27 kcal
Proteiner 2,42 proteiner
Fett 30,25 gram
Karbohydrater 3,25 gram