Kremet Fiskesaus
Ingredienser
- 150 g creme fraiche
- 150 g kremfløte
- 1 ss ekte smør
- 1 stk fiskebuljong terning
- 1 ts pepper
- 1 ss sitronsaft
- 1 ts salt
- 1 ss fersk persille
Tid
15 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Smelt smør og fiskebuljongterning i en gryte. Tilsett fløte, paprika og Ccreme Fraiche. La sausen koke i 15 min.
Skvis i sitron og smak til med salt og pepper.
Tips! smaker nydelig til torskefilet. Legg gjerne fileten i en ildfastform sammen med sausen slik som på bildet, og bak den i ovnen på ca 150 grader, til fisken er ferdig.
Visste du at?
.... Du bør selvfølgelig helst bruke ekte fiskekraft hvis du har dette, eller kjøpe Jaccobs ferdige. Juster mengden med fløte slik at du synes sausen blir passelig tykk.
Hvis du bruker buljong, bør den helst være økologisk og av god kvalitet.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1181,1 | kcal |
Proteiner | 9,7 | proteiner |
Fett | 121,0 | gram |
Karbohydrater | 13 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 295,27 | kcal |
Proteiner | 2,42 | proteiner |
Fett | 30,25 | gram |
Karbohydrater | 3,25 | gram |