Kremostglasur
Ingredienser
- 100 g Kremost
- 3 ss Fløte
- 2 ts Tagatesse/ Finesse
- 0.25 Vaniljeessens/ vaniljepulver
- 0.25 Sitronsaft (En liten dæsj)
Tid
10 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Pisk alt sammen til en luftig krem.
Smak til med søtning.
Tips! Ved å tilsette en liten dæsj sitron vil du få en friskere smak. Det er også veldig godt med litt vaniljepulver/ vaniljeessens i.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 442,7 | kcal |
Proteiner | 6,8 | proteiner |
Fett | 40,3 | gram |
Karbohydrater | 10,5 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 110,68 | kcal |
Proteiner | 1,7 | proteiner |
Fett | 10,07 | gram |
Karbohydrater | 2,62 | gram |