Kremostglasur

Kremostglasur

Ingredienser

  • 100 g Kremost
  • 3 ss Fløte
  • 2 ts Tagatesse/ Finesse
  • 0.25 Vaniljeessens/ vaniljepulver
  • 0.25 Sitronsaft (En liten dæsj)

Tid

10 min


Antall porsjoner

4


Slik gjør du

 Pisk alt sammen til en luftig krem. 

Smak til med søtning.

 

Tips! Ved å tilsette en liten dæsj sitron vil du få en friskere smak. Det er også veldig godt med litt vaniljepulver/ vaniljeessens i. 





Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 442,7 kcal
Proteiner 6,8 proteiner
Fett 40,3 gram
Karbohydrater 10,5 gram
Pr. porsjon
Kalorier 110,68 kcal
Proteiner 1,7 proteiner
Fett 10,07 gram
Karbohydrater 2,62 gram