Krepsehalesalat
Ingredienser
- 200 g reker*
- 2 stk kokte egg
- 50 g salatblader
- 200 g krepsehaler
- 4 ss ekte majones
- 1 ts sitronsaft
- 1 ts dill
- 1 ts maldon havsalt og pepper
Tid
10 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Legg salatblader på en tallerken. Kok eggene, og kutt dem i båter. Legg dem utover salaten.
Skyll krepsehalene og legg dem midt på tallerken.
Legg på majones, press over noen dråper sitron og pynt med dill.
Tips! Bruk røkt eller gravet laks,crabstick, makrell i tomat uten tomatsaus eller reker kan brukses i stedet for krepsehaler.
Visste du at?
.... I stedet for majones kan du blande sammen 1 ss seterrømme, 1 ts sennep, 1 ss majones, 1 ss olivenolje og 1 ss kapers. Da får du en smakfull remulade.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 976,4 | kcal |
Proteiner | 86,4 | proteiner |
Fett | 68,2 | gram |
Karbohydrater | 5,4 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 244,1 | kcal |
Proteiner | 21,6 | proteiner |
Fett | 17,05 | gram |
Karbohydrater | 1,35 | gram |