Kylling i karrimajones

Kylling i karrimajones

Ingredienser

  • 1 stk Grillet kylling
  • 1 dl majones
  • 3 ss rømme
  • 1 ts eddik
  • 1 ts kyllingfond
  • 1 stk plommetomat
  • 4 cm stangselleri
  • 30 g eple
  • 3 cm purre
  • 1 stk medium løk i løvtynne skiver
  • Krydderblanding

Tid

1 min


Antall porsjoner

7


Slik gjør du

Lag krydderblandingen:

  • 3 ts karripulver
  • 1 ts ferskrevet muskattnøtt
  • 2 ts ferskkvernet pepper
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts cayennepepper
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts maldon havsalt

 

Rens kyllingen. Bland dressingen av resten av ingrediensene. Bland så i krydderet. La gjerne smaken "sette seg" en stund før bruk. 

Spis gjerne i wrap av hjertesalat

 

Visste du at?

.... Salaten smaker nydelig servert sammen med olivenoljedampet hodekål. Du kan fint lage den uten rømme hvis du vil ha en Paleovariant.

 




Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 2172,2 kcal
Proteiner 149,8 proteiner
Fett 164,2 gram
Karbohydrater 20,9 gram
Pr. porsjon
Kalorier 310,31 kcal
Proteiner 21,4 proteiner
Fett 23,46 gram
Karbohydrater 2,99 gram