Kylling i karrimajones
Ingredienser
- 1 stk Grillet kylling
- 1 dl majones
- 3 ss rømme
- 1 ts eddik
- 1 ts kyllingfond
- 1 stk plommetomat
- 4 cm stangselleri
- 30 g eple
- 3 cm purre
- 1 stk medium løk i løvtynne skiver
- Krydderblanding
Tid
1 min
Antall porsjoner
7
Slik gjør du
Lag krydderblandingen:
- 3 ts karripulver
- 1 ts ferskrevet muskattnøtt
- 2 ts ferskkvernet pepper
- 1 ts chilipulver
- 1 ts spisskummen
- 1 ts cayennepepper
- 1 ts hvitløkspulver
- 1 ts maldon havsalt
Rens kyllingen. Bland dressingen av resten av ingrediensene. Bland så i krydderet. La gjerne smaken "sette seg" en stund før bruk.
Spis gjerne i wrap av hjertesalat
Visste du at?
.... Salaten smaker nydelig servert sammen med olivenoljedampet hodekål. Du kan fint lage den uten rømme hvis du vil ha en Paleovariant.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 2172,2 | kcal |
Proteiner | 149,8 | proteiner |
Fett | 164,2 | gram |
Karbohydrater | 20,9 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 310,31 | kcal |
Proteiner | 21,4 | proteiner |
Fett | 23,46 | gram |
Karbohydrater | 2,99 | gram |