kyllingfilet m/ostesaus
Ingredienser
- 300 g kyllingfilet
- 1 stk hvitløksfedd
- smør til steking
- .
- ostesaus:
- 70 g norvegia
- 150 g Ridderost (alle typer ost kan brukes)
- 1.5 dl fløte
- 1 ss smør
- Dryss over halvsalt og kvern over fersk pepper.
Tid
20 min
Antall porsjoner
6
Slik gjør du
Surr smør og hakket hvitløk. Ikke bruk for sterk varme. Legg i kyllingen og stek til den er ferdig. Det kan du teste med å kutte et dypt lite snitt på den mest kjøttrike delen. Hvis det er klar kjøttsaft som renner ut er den ferdig.
La kyllingen hvile mens du lager sausen:
Ta en god klatt smør i pannen, la det smelte. Hell på fløte, ta i ost. kok opp.
Dryss over halvsalt og kvern over fersk pepper.
Tips! Denne oppskriften kan du variere smaken i det uendelige med forskjellige typer oster, og urter/krydderier.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1962,7 | kcal |
Proteiner | 125,6 | proteiner |
Fett | 157,5 | gram |
Karbohydrater | 6,5 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 327,12 | kcal |
Proteiner | 20,93 | proteiner |
Fett | 26,25 | gram |
Karbohydrater | 1,08 | gram |