kyllingfilet m/ostesaus

kyllingfilet m/ostesaus

Ingredienser

  • 300 g kyllingfilet
  • 1 stk hvitløksfedd
  • smør til steking
  • .
  • ostesaus:
  • 70 g norvegia
  • 150 g Ridderost (alle typer ost kan brukes)
  • 1.5 dl fløte
  • 1 ss smør
  • Dryss over halvsalt og kvern over fersk pepper.

Tid

20 min


Antall porsjoner

6


Slik gjør du

 Surr smør og hakket hvitløk. Ikke bruk for sterk varme. Legg i kyllingen og stek til den er ferdig. Det kan du teste med å kutte et dypt lite snitt på den mest kjøttrike delen. Hvis det er klar kjøttsaft som renner ut er den ferdig.

 

La kyllingen hvile mens du lager sausen:
Ta en god klatt smør i pannen, la det smelte. Hell på fløte, ta i ost. kok opp.

Dryss over halvsalt og kvern over fersk pepper.

 

Tips! Denne oppskriften kan du variere smaken i det uendelige med forskjellige typer oster, og urter/krydderier.

 



Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 1962,7 kcal
Proteiner 125,6 proteiner
Fett 157,5 gram
Karbohydrater 6,5 gram
Pr. porsjon
Kalorier 327,12 kcal
Proteiner 20,93 proteiner
Fett 26,25 gram
Karbohydrater 1,08 gram