Kyllinglår
Ingredienser
- 4 stk Kyllinglår (100g pr stk)
- 1 ss olje
- krydder, salt og pepper
Tid
20 min
Antall porsjoner
5
Oppskriften kommer fra http://www.matprat.no/MatPrat/MatNyttig/Pa-kjokkenet-ditt/Tilberedning/Slik-griller-du-kylling/
Slik gjør du
Ferdigstekte kyllinglår, eller kyllingklubber, representerer særlig hverdagsgrilling på en god måte. Krydre gjerne litt ekstra, eller pensle med en god grillolje. Grill med varmen direkte under kjøttet, og bruk god varme. Snur du den ofte blir den ikke svidd, og du får den deilige og sprø stekeflaten.
Visste du at?
.... Du kan med fordel ta over 1 ss god olivenolje for at måltidet skal bli riktig etter lavkarboformelen. Hvis du vil spise keto, så kan du gjerne dyppe lårene i aioli eller annen fet dip, slik at du får enda mer fett i måltidet.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1456,0 | kcal |
Proteiner | 124,4 | proteiner |
Fett | 106,5 | gram |
Karbohydrater | 0 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 291,2 | kcal |
Proteiner | 24,88 | proteiner |
Fett | 21,3 | gram |
Karbohydrater | 0 | gram |