Laks i spekeskinke
Ingredienser
- 4 stk laksefilet (125 gram hver)
- 8 stk spekeskinke
- 10 g kokosfett
- 1 ts dill
- 1 ts grovkverna pepper
- 1 ts havsalt
Tid
15 min
Antall porsjoner
6
Oppskriften kommer fra Bilde: http://www.godt.no/#!/oppskrift/2200/ovnsbakt-laks-i-skinkesloer-med-aspargesboenner-og-urtedressing
Slik gjør du
Laksen krydres med litt salt og sort pepper. Rull spekeskinke rundt hver filetene. Så pensler du dem med olivenolje. Steik de raskt på hver side, de kan gjerne være litt rå i midten.
Tips! Jeg bruker ALLTID fersk grovkverna pepper. Ferdig malt pepper er ikke det samme.
Visste du at?
..Spis denne retten sammen med et fettrikt tilbehør slik at måltidet blir satt sammen riktig etter en lavkarbo eller ketomodell.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1409,4 | kcal |
Proteiner | 132,2 | proteiner |
Fett | 97,5 | gram |
Karbohydrater | 2,0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 234,9 | kcal |
Proteiner | 22,03 | proteiner |
Fett | 16,25 | gram |
Karbohydrater | 0,33 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |