Lakserullader
Ingredienser
- 200 g røkelaks
- 1 dl Creme Fraiche
- 200 g kremost med urter
- fersk basilikum
- gressløk
- fersk grovkvernet pepper
- 125 g 1 servering
Tid
40 min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Hakk ønsket mengde fersk basilikum. Så legger du laksen tett på plastfolie. Bland ost og Creme Fraiche. Smør osteblandingen på laksen.
Dryss på krydder og urter.
Lag en rull av laksen ved hjelp av plastfolien. Denne lar du ligge i frysen i 30 minutter.
Fjern folien, skjær ruladen i ca 1/2-1 cm tykke skiver. Pynt med litt gressløk, og ta på nykvernet pepper.
Visste du at?
.... Du kan lage denne oppskriften paleo ved å ta bort osten og bruke annet spennende fyll? F. Eks kan du fylle laksen med pesto, noen drypp god balsamico eddik, kald sennepssaus eller urtemajones.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 1235,1 | kcal |
Proteiner | 60,7 | proteiner |
Fett | 105,4 | gram |
Karbohydrater | 9,6 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 308,77 | kcal |
Proteiner | 15,18 | proteiner |
Fett | 26,35 | gram |
Karbohydrater | 2,4 | gram |