Laksespyd
Ingredienser
- 4 stk laksefilet (125 gram hver)
- 2 stk fiskekaker 80%fisk
- 200 g blomkål
- 1 stk squash
- 4 stk cherrytomater
- 1 stk agurk
- 2 ss olje
- .
- dressing:
- 1 fedd hvitløk
- 100 g seter rømme
- 3 dl yoghurt naturell (Helst tyrkisk variant)
- 1 ts salt
- 1 ts grovmalt pepper
- .
- 8 grillspyd
- 450 g 1 servering
Tid
25 min
Antall porsjoner
6
Slik gjør du
Kutt fisken og grønnsakene i 2-3 cm store biter og tre på spydene sammen med biter av fiskekakene. Dryss over oljen. Stek på middels varme til fisken er nesten gjennomstekt.
Bland yoghurt, seter rømme, hvitløk, salt og pepper sammen til dressing.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 2112,6 | kcal |
Proteiner | 142,5 | proteiner |
Fett | 152,5 | gram |
Karbohydrater | 40,3 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 352,1 | kcal |
Proteiner | 23,75 | proteiner |
Fett | 25,42 | gram |
Karbohydrater | 6,72 | gram |