Lemon Curd
Ingredienser
- 80 g smør
- 2 stk egg
- 2 stk sitron
- 50 g finesse eller sukrin gold
Tid
min
Antall porsjoner
4
Slik gjør du
Visp sammen alle ingrediensene bortsett fra smøret i en kjele, varm opp og visp kontinuerlig, det skal ikke koke. Når det tykner rører du inn smøret og vips så er det ferdig. Oppbevares i kjøleskapet i ca. 3 uker.
Bruk curden som topping på søte muffins, fyll i pavlova og lignende.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 819 | kcal |
Proteiner | 16,4 | proteiner |
Fett | 80,9 | gram |
Karbohydrater | 12,0 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 204,75 | kcal |
Proteiner | 4,1 | proteiner |
Fett | 20,23 | gram |
Karbohydrater | 3 | gram |