Lettere osteboller
Ingredienser
- 3 stk egg
- 125 g avrent kesam
- 100 g revet ost
- krydder
Tid
30 min
Antall porsjoner
7
Slik gjør du
Stivpisk eggehvitene. Bland så eggeplommene med kesamen og rør inn den revne osten med en slikkepott. Krydre med salt, hvit pepper og friske krydderurter etter smak og behov. Bland forsiktig inn i den piskede eggehviten.
Posjoner ut deigen på bakepapir med en skje. (Husk at brødene eser under steking). Stek på ca 175 g C i omkring 20 min, eller til de har fått en gylden farge.
Tips! Bland gjerne i noe finskåret skinke eller stekt bacon i deigen eller ferske urter.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 755,8 | kcal |
Proteiner | 57,9 | proteiner |
Fett | 55,3 | gram |
Karbohydrater | 6,2 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 107,97 | kcal |
Proteiner | 8,27 | proteiner |
Fett | 7,9 | gram |
Karbohydrater | 0,89 | gram |