Lettsaltet torsk
Ingredienser
- 2 stk skiver med lettsaltet torsk
Tid
20 min
Antall porsjoner
2
Slik gjør du
Del fisken i passende serveringsstykker, ikke for små! Kok opp vann (uten salt) legg i fiskestykkene, de tykkeste først. Kok opp og la fisken trekke (trekk ev entuelt gryta vekk fra platen) i 7-8 min. Ta opp fisken legg den på et kjøkkenhåndkle på en tallerken, slik at overflødig vann trekkes ut før den legges på tallerken.
Tips! Smaker nydelig til sprøstekt bacon og sennep! Server på skivede tomater og dampet spinat med havsalt og god kaldpresset olivenolje over. Ha rikelig med fettrikt tilbehør i tillegg ved siden av.
Næringsinformasjon
Pr. oppskrift | ||
---|---|---|
Kalorier | 196 | kcal |
Proteiner | 47 | proteiner |
Fett | 0,8 | gram |
Karbohydrater | 0,0 | gram |
Pr. porsjon | ||
---|---|---|
Kalorier | 98 | kcal |
Proteiner | 23,5 | proteiner |
Fett | 0,4 | gram |
Karbohydrater | 0 | gram |