Lettsaltet torsk

Lettsaltet torsk

Ingredienser

  • 2 stk skiver med lettsaltet torsk

Tid

20 min


Antall porsjoner

2


Slik gjør du

Del fisken i passende serveringsstykker, ikke for små! Kok opp vann (uten salt) legg i fiskestykkene, de tykkeste først. Kok opp og la fisken trekke (trekk ev entuelt gryta vekk fra platen) i 7-8 min. Ta opp fisken legg den på et kjøkkenhåndkle på en tallerken, slik at overflødig vann trekkes ut før den legges på tallerken.

 

Tips! Smaker nydelig til sprøstekt bacon og sennep! Server på skivede tomater og dampet spinat med havsalt og god kaldpresset olivenolje over. Ha rikelig med fettrikt tilbehør i tillegg ved siden av. 

 

Næringsinformasjon

Pr. oppskrift
Kalorier 196 kcal
Proteiner 47 proteiner
Fett 0,8 gram
Karbohydrater 0,0 gram
Pr. porsjon
Kalorier 98 kcal
Proteiner 23,5 proteiner
Fett 0,4 gram
Karbohydrater 0 gram